Zakelijk bestellen

Een eerste indruk op je klanten maak je maar één keer.
Met een mooi boeket op de balie zorg je voor een kleurrijke eerste kennismaking.

Zakelijk bloemen verzorgen

Wij verzorgen met liefde een bijzonder boeket bloemen op kantoor, voor het hotel, restaurant of bij een andere zakelijke gelegenheid. Ook kunnen wij bloemen verzorgen bij verjaardagen, jubileum en andere bloemgelegenheden van medewerkers of zakenrelaties. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bloemen en groen op je werkplek het ziekteverzuim helpen terugdringen. Bloemen maken letterlijk en figuurlijk blij!

Online bestellen bedrijven

Wilt u bestellingen laten bezorgen door heel Nederland? De boeketten kunnen via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL in heel Nederland worden bezorgd. Voor zakelijke klanten is een speciale inlog mogelijk. U kunt hiermee op factuur bestellen. Door het online servicesysteem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL u als bedrijf. Verder is het mogelijk dat wij uw bloem abonnementen, interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties leveren. Op maat kunnen we kijken wat passend is. Wij maken hiervoor graag een afspraak.

Afspraak maken

Enkele voordelen van MijnFloraNL:

  • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat

Inloggen MijnFloraNL

Systeem zakelijk bestellen

MijnFloraNL is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke) klanten meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden. FloraNL ondersteunt hierbij door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerd servicesysteem MijnFloraNL.

Orders en facturatie

FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders, facturen en gemaakte afspraken. 

Neem contact op