Zakelijk bestellen

Een eerste indruk op je klanten maak je maar één keer.
Met een mooi boeket op de balie zorg je voor een kleurrijke eerste kennismaking.

Zakelijk bloemen verzorgen

Wij verzorgen met liefde een bijzonder boeket bloemen op kantoor, voor het hotel, restaurant of bij een andere zakelijke gelegenheid. Ook kunnen wij bloemen verzorgen bij verjaardagen, jubileum en andere bloemgelegenheden van medewerkers of zakenrelaties. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bloemen en groen op je werkplek het ziekteverzuim helpen terugdringen. Bloemen maken letterlijk en figuurlijk blij! Wilt u bestellingen laten bezorgen door heel Nederland?

De boeketten kunnen via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL in heel Nederland worden bezorgd. Elke lokale bloemist krijgt daarvoor een eerlijke prijs. Leveringen zijn zelfs wereldwijd mogelijk via lokale partners in het buitenland. Verder is het mogelijk dat wij uw bloem abonnementen, interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties leveren. Op maat kunnen we kijken wat passend is. Wij maken hiervoor graag een afspraak.

Wat is FloraNL?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een netwerk van bloemisten die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL. Voor zakelijke klanten is een speciale inlog mogelijk. U kunt hiermee op factuur bestellen. Door het online servicesysteem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL u als bedrijf. FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders, facturen en gemaakte afspraken. 

Vraag gratis account aan

Systeem zakelijk bestellen

MijnFloraNL is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke) klanten meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden. FloraNL ondersteunt hierbij door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerd servicesysteem MijnFloraNL.Via ons online bestelsysteem MijnFloraNL bestelt u eenvoudig bloemen voor uw bedrijf, collega’s of relaties.

Laat het bloemwerk bezorgen op een locatie naar keuze of haal het af in onze winkel. Met meerdere bestellers ziet u overzichtelijk wie welke bestelling heeft geplaatst. Via de track & trace houdt u gemakkelijk de status van bestellingen bij. Facturen kunnen worden gespecificeerd en gesplitst op kostenplaats, besteller, inkoop- of PO-nummer, afdeling of per order. OCI-koppelingen met uw persoonlijke inkoopprogramma zijn ook mogelijk.

“Bestel gemakkelijk en snel via MijnFloraNL”
“Voor 12 uur besteld, dezelfde dag bezorgd”

Voordelen van het online bestelsysteem

  • Orders zelf kunnen volgen, terugzoeken, wijzigen en annuleren
  • Eigen bedrijfslogo op kaartje in heel Nederland
  • Optie voor assortiment op maat
  • Digitale factuur, volledig naar wens in te richten
  • Eén inlogaccount te koppelen aan meerdere organisaties
  • Ook andere geschenken, zoals fruitmanden, te bestellen

Inloggen MijnFloraNL

Orderbestel- en verwerkingsproces

Voordelen zakelijk bloemen bestellen bij uw lokale vakbloemist

  • Snel leveren van bloemwerk door heel Nederland en in het buitenland
  • Aangesloten bloemisten hebben de collectieve afspraak om zich aantoonbaar duurzaam te certificeren
  • Online bestelomgeving met o.a. track & trace, logo op boeketkaartje en verzamelfactuur op maat
  • Bestellen mogelijk in de handige BloemenboxX met logo en persoonlijke boodschap

Ga voor meer informatie naar floranl.nl
Neem vrijblijvend contact op